.

AUTO IN I PRISTA TIM ZAJEDNO TOKOM VIKENDA NA BUGARSKOM PRIMORJU RADI POSLA I ZABAVE

30-09-2021

Timovi AUTO IN -a i Prista Oil -a posetili su Sunčani breg i Nesebar tokom vikenda kako bi razgovarali o poslu i lepo se proveli na bugarskom primorju. AUTO IN s.r.o. https://autoin.cz/ je najveći zastupnik FORD -a u Češkoj i ovlašćeni je predstavnik prodaje i servisa za Hiundai, Volvo i Škodu.

Kompanija AUTO IN s.r.o. započela je poslovanje 2000. godine nudeći visokokvalitetne usluge, uključujući konsalting, pregled vozila, probne vožnje, kao i finansiranje konsaltinga za kupovinu vozila. Kompanija je takođe osnivač i akcionar TRUCKS a.s. koja isporučuje i distribuira Ford kamione u Češkoj.

Vlasnika AUTO IN -a Miloša Pavličeka, njegovog generalnog direktora Jan Misliveca i direktora prodaje Josefa Bohača u Bugarskoj su dočekali Jan Basta, generalni direktor Prista Oil Czech i Jakub Musil, key account menadžer kupca, zajedno sa Cecom Anastasovom, izvršnim direktorom Prista Oil Holdinga i Valentinom Ionescu generalnim direktorom Premijum Lubricants, Rumunija, i menadžerom prodaje i marketinga za Prista Oil Grupu. Zajedno su razgovarali o izgledima za buduće projekte i započeli pregovore o isporuci proizvoda Prista i Texaco za servise Ford kamiona putem TRUCKS a.s.

Pristin tim je sa zadovoljstvom proveo vreme zajedno sa partnerima iz AUTO IN -a kako bi razgovarali o poslu i imali priliku da se ključni članovi sa obe strane lično sastanu kako bi razmenili ideje, uživajući u dobroj hrani, toplom vremenu i prelepom pogledu na bugarsku obalu i stari grad Nesebar.

Da saznate više o AUTO IN, molimo vas posetite https://autoin.cz/

Nazad